Català English Castellano Français Deutsch

Benvinguts

  • Quan va sortir l'oportunitat de convertir l'abadia de Santes Creus en una casa rural la idea ens va afalagar. Tanmateix, al presentar-nos, no podem pas amagar, que un dels motius que ens ha il·lusionat a treballar per a la seva rehabilitació com allotjament rural independent, té a veure també amb les nostres pròpies arrels. La nostra família no és pas un hoste estrany en aquesta casa. El 17 de setembre de 1935, Mn. Francesc Sanjuan i Folch, el rector de la parròquia, en deixava constància en el seu dietari quan anotava, que "[...] A l'hort -hi havia el- Pau i -el- Domingo plegant avellanes [...], i després d'esmorzar ha vingut [...], i a la tarda la nena d'en Pau per a plegar avellanes". La nena, Teresina Ventura, la filla d'en Pau, és avui la nostra àvia.
  • Així, doncs, aquest projecte ens motiva i ens il·lusiona doblement. Per una banda, nosaltres continuem vivint a Santes Creus i l'abadia forma part de les nostres vides. Per l'altra, ens agrada compartir, amb tots aquells i aquelles que vingueu, l'experiència de viure, encara que sigui només durant uns dies, en una casa, singular i antiga, a tocar de les velles parets del monestir de Santes Creus i a prop de la natura.
  • Tot això ha fet, que nosaltres, la família Marlès-Magre, haguem tirat endavant, dia rere dia, amb esforç i il·lusió, aquest projecte, i que vulguem que vosaltres també en pugueu gaudir.